Wrap met Pesto, Parmezaanse Kaas en Parmaham

door - 1868 keer bekeken
15 minuten 10 personen Wrap met Pesto, Parmezaanse Kaas en Parmaham
Ingrediënten
  • pijnboompitten
  • 4 wraps
  • 4 parmaham (plakken)
  • pesto
  • parmezaanse kaas
Bereiding

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antiaanbak koekenpan zonder olie. Warm de tortilla’s één voor één 10 seconden in de magnetron. Leg ze op een stuk huishoudfolie. 

Smeer de gehele tortilla in met een laagje pesto. Leg op de gehele breedte van de tortilla verspreid 4 plakken parmaham. Strooi de pijnboompitjes een strookje over de gehele breedte. Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas. Verdeel nu een deel van de rucola sla over de breedte. 

Rol stevig (maar niet te hard!) op met behulp van folie en rol de eindjes van de folie dicht. Leg tot gebruik in de koelkast. Maak dit niet langer dan een halve dag voor gebruik klaar. 

Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af. Snijd de wraps in schuine plakken of driehoekje en zet vast met een leuke prikker 

Lekker met een glas koele, witte wijn.

 
 
Rating
Score 3.7 - 3 votes

Om je beoordeling te plaatsen gebruiken wij cookies. Je cookies zijn momenteel uitgeschakeld, bekijk hier hoe je deze kan aanzetten.

Reacties

Om reacties te plaatsen moet je aangemeld zijn. Meld je hier aan of registreer je gratis!

Dit en nog vele andere recepten vind je op koken.snuffeltjes.be
Populaire recepten
Laatste reacties
Ads