Rolo-Cupcakes

door - 568 keer bekeken
25 minuten 24 personen Rolo-Cupcakes
Ingrediënten
  • 450 g cakebloem
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 3/4 tl zout
  • 12 el boter
  • 300 g suiker
  • 4 eieren (L)
  • 280 ml melk
  • 24 rolo's
  • 4 el cacaopoeder
Bereiding

 

Verwarm de oven voor op 170*C en vet het muffinblik in, en plaats in elk vakje van het muffinblik een papieren cupcake vormpje. Mix de boter, cacaopoeder en suiker tot deze glad en romig is. Voeg dan de eieren toe, zodra de eieren en de boter goed vermengd zijn mix je de melk erbij. Zeef de bloem en het bakpoeder bij elkaar in de andere mengkom. Schep de bloem al mixend door de zachte boter massa.
 
Vul het muffinblik tot de helft met beslag. Duw bij elke cupcake een rolo in het midden van het beslag. Bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 25 minuten. Laat de cupcakes de eerste 10 minuten na het bakken buiten de oven maar wel in het muffinblik afkoelen, daarna kun je ze verder laten afkoelen op het rooster. Nu heb je een heerlijke cupcake met een chocolade-caramelkern.

Versier met roomboter, chocoladesaus en een rolo-snoepje. Hemels!

Rating
Score 4.0 - 5 votes

Om je beoordeling te plaatsen gebruiken wij cookies. Je cookies zijn momenteel uitgeschakeld, bekijk hier hoe je deze kan aanzetten.

Reacties

Om reacties te plaatsen moet je aangemeld zijn. Meld je hier aan of registreer je gratis!

Dit en nog vele andere recepten vind je op koken.snuffeltjes.be
Populaire recepten
Laatste reacties
Ads