Letcho

door - 168 keer bekeken
30 minuten 4 personen Letcho
Ingrediënten
  • 6 ajuinen
  • 4 paprika's (rood)
  • 1 poolse worst (of 300 gr spek)
  • 6 tomaten
  • 3 eieren
  • peper en zout
  • paprikapoeder
Bereiding

Je snijdt de uien in stukjes en laat deze in wat melkerijboter een 2 minuten stoven en je voegt  een soeplepel rode paprikapoeder toe aan de uien. Je snijdt de paprika in fijne stukjes en voegt deze bij de uien Je snijdt de poolse wordt in schijfjes of het spek in stukjes en voegt het vlees eraan toe 

Je laat alles zachtjes stoven en na 10 minuten voeg je er de tomaten aan toe. De tomaten dien je eerst een paar minuten in kokend water onder te dompelen, daarna kan je ze gemakkelijk ontvellen , de pitjes eruit halen en in stukken snijden. Je klopt drie eieren zoals voor een omelet, en als alles gaar is, voeg je de eieren bij de rest, een 2 minuten  al roerend laten doorkoken. Klaar!

serveer dit met brood en in plakjes gesneden komkommer

 
Rating

Om je beoordeling te plaatsen gebruiken wij cookies. Je cookies zijn momenteel uitgeschakeld, bekijk hier hoe je deze kan aanzetten.

Reacties

Om reacties te plaatsen moet je aangemeld zijn. Meld je hier aan of registreer je gratis!

Dit en nog vele andere recepten vind je op koken.snuffeltjes.be
Populaire recepten
Laatste reacties
Ads