Gebakken Kabeljauw met citroen

door - 339 keer bekeken
35 minuten 4 personen Gebakken Kabeljauw met citroen
Ingrediënten
  • 1/2 kg kabeljauwfilets
  • 1/4 kopje boter (gesmolten)
  • 2 el citroensap (versgeperst)
  • 1/4 kopje bloem
  • 1/2 tl zout
  • 1/8 tl witte peper
  • 1/2 tl paprikapoeder
Bereiding

Meng de boter en het citroensap in een kom. Meng bloem, zout en witte peper in een andere kom. Dip de kabeljauw filets eerst in het botermengsel en haal ze daarna door de bloem.

Doe de filets in een ovenschotel, giet het resterend botermengsel erover en kruid met het paprikapoeder. Plaats de schotel 25 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven van 350 graden.

Garneer met peterselie en citroen schijfjes.

De vis is gaar als deze makkelijk uiteenvalt met een vork.

Heerlijk met peterselie- of boteraardappeltjes.

Rating
Score 2.8 - 47 votes

Om je beoordeling te plaatsen gebruiken wij cookies. Je cookies zijn momenteel uitgeschakeld, bekijk hier hoe je deze kan aanzetten.

Reacties

Om reacties te plaatsen moet je aangemeld zijn. Meld je hier aan of registreer je gratis!

Dit en nog vele andere recepten vind je op koken.snuffeltjes.be
Populaire recepten
Laatste reacties
Ads